Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Dakisolatie Oost-Vlaanderen

Geïnteresseerd in dakisolatie en woon je in de regio Oost-Vlaanderen? Op deze pagina vind je een overzicht van isolatiespecialisten actief in jouw buurt. We leggen ook uit waarom je best voor een vakman kiest en niet zelf je dak isoleert, zetten een aantal richtprijzen op een rij en geven tips om de beste dakisolatie experts in Oost-Vlaanderen te vinden!

Ga snel naar:
Waarom kiezen voor een isolatiespecialist?
Prijs dakisolatie in Oost-Vlaanderen
Hoe de juiste dakisolatie expert in Oost-Vlaanderen kiezen?
Vraag vrijblijvend je offertes aan

 

 

Waarom kiezen voor een erkende isolatiespecialist?

Wij raden aan om een ervaren dakisolatie expert in te schakelen als je geïnteresseerd bent in dakisolatie. Ook wanneer je langs binnen isoleert en een ervaren doe-het-zelver bent. Er zijn namelijk meer dan genoeg redenen om voor een dakisolatie expert te kiezen. De voornaamste voordelen op een rij:

  • Concreet en gericht advies: een isolatiespecialist heeft ervaring met het plaatsen van dakisolatie en kent alle valkuilen die je best vermijdt. Daarnaast stemt een vakman zijn advies specifiek af op jouw project.
  • Luchtdichte plaatsing van de isolatie: om problemen te voorkomen, is het belangrijk dat het isolatiemateriaal luchtdicht is geplaatst. Een dakisolatie expert weet hoe je zo’n naadloze isolatielaag realiseert en welke isolatiematerialen geschikt zijn voor jouw woning.
  • Optimale prijs-kwaliteitsverhouding: een vakman werkt snel en efficiënt, maakt gebruik van de beste isolatiematerialen en koopt deze voor een lagere prijs in. Kortom, je geniet dus van een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.
  • Hoogwaardige isolatiematerialen op maat: welk materiaal is het best voor jouw dak, hoe dik moet de isolatielaag zijn, welke merken zijn er, … Dakisolatie experts gebruiken altijd de beste materialen, afgestemd op jouw wensen en je type dak.
  • Verlaagd btw-tarief en verschillende premies: kies je voor een vakman? Dan kom je in aanmerking voor meerdere premies. Daarnaast geniet je van het verlaagde btw-tarief van 6% op de arbeidskosten en materialen als je woning ouder is dan 10 jaar.

 

Prijs dakisolatie in Oost-Vlaanderen

Wat is de prijs van dakisolatie in de regio Oost-Vlaanderen? Die kosten hangen niet zozeer af van waar je woont, maar eerder van je type dak, het gekozen isolatiemateriaal, de methode van isoleren, … Een overzicht van richtprijzen voor dakisolatie in Oost-Vlaanderen:

Wat isoleren?Plaatsing van de isolatieGemiddelde prijs per m² (excl. btw, incl. plaatsing)
Hellend dakLangs binnen€ 20 - 50
Langs buiten€ 40 - 60
Plat dakLangs binnen € 25 - 40
Langs buiten€ 45 - 100

LET OP: dit zijn enkel richtprijzen. Zo verschillen de kosten niet alleen per project, maar wisselen tarieven ook van expert tot expert. Vergelijk daarom vrijblijvend voorstellen van dakisolatie experts actief in de buurt van Oost-Vlaanderen via onze gratis offerteservice. Start je aanvraag hier.

 

dakisolatie oost vlaanderen

 

Hoe de juiste dakisolatie expert in Oost-Vlaanderen kiezen?

Door offertes te vergelijken bespaar je kosten, maar vind je ook een vakman die past bij jouw specifieke wensen. Maar waar let je op in een offerte? Een aantal belangrijke aandachtspunten op een rij:

 

1. Kijk naar de kostenposten op de offertes

Uiteraard wil je een correcte prijs betalen voor het isoleren van je dak. Daarom vergelijk je best grondig de materiaal- en arbeidskosten van verschillende dakisolatie-experts in Oost-Vlaanderen. Check zeker ook de verplaatsingskosten op de offertes. Ook die kunnen verschillen van vakman tot vakman.

 

2. Vergelijk isolatiematerialen

Verschillende isolatiespecialisten stellen soms verschillende isolatiematerialen voor. Waarom kiest 1 expert bv. voor dekens van minerale wol en de andere voor PUR-schuim? Bevraag de vakmannen zeker naar hun keuzes voor een specifiek materiaal en weeg de voor- en nadelen van die materialen tegen elkaar af.

 

3. Let op uitvoeringstermijnen

Uitvoeringstermijnen wisselen van vakman tot vakman, met als gevolg dat het soms onnodig lang duurt voor je geniet van de voordelen van dakisolatie. Kijk dus zeker naar de uitvoeringsdatum die de verschillende vakmannen naar voor schuiven.

 

4. Kijk naar de voorbereiding en afwerking van je project

De voorbereiding en afwerking van je project zijn essentieel voor een optimale isolatie van je dak. Stelt een vakman bv. voor om eerst oude isolatie te verwijderen of niet? En uit welke afwerkingen voor de isolatie aan de binnenkant van je dak kan je kiezen?

 

Vind een isolatiespecialist actief in jouw regio

Op zoek naar een isolatiespecialist in Oost-Vlaanderen? Vergelijk dan voorstellen van 2 à 3 vakmensen actief in jouw regio via onze gratis offerteservice. Zo geniet je van een hoogwaardig eindresultaat, een lagere energiefactuur, … Ook vind je zo een vakman die past bij jouw wensen en woonsituatie. Start je aanvraag via het onderstaande offerteformulier:

 

 

Vrijblijvend offertes voor dakisolatie ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via dit formulier ontvang je gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van max. 3 vakmannen actief in je buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten