Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Dakisolatie Antwerpen

Geïnteresseerd in dakisolatie en woon je in de buurt van Antwerpen? Op deze pagina vind je een omvangrijk overzicht van isolatiespecialisten actief in jouw regio. Ook leggen we uit waarom je best een vakman inschakelt en niet zelf je dak isoleert, zetten we een aantal richtprijzen op een rijtje en geven we tips over hoe je de ideale dakisolatie expert in de buurt van Antwerpen vindt!

Ga snel naar:
Waarom kiezen voor een isolatiespecialist?
Prijs dakisolatie in Antwerpen
Hoe de juiste dakisolatie expert in Antwerpen kiezen?
Vraag vrijblijvend je offertes aan

 

 

Waarom kiezen voor een erkende isolatiespecialist?

Wij raden aan om altijd een erkende isolatiespecialist in te schakelen als je je dak wil isoleren. Zélfs wanneer je langs binnen isoleert en weet wat je doet. Er zijn namelijk veel goede redenen om voor een dakisolatie expert te kiezen. De voornaamste voordelen op een rij:

  • Concreet en gericht advies: een isolatiespecialist heeft veel ervaring met het plaatsen van dakisolatie en weet hoe je veelgemaakte fouten vermijdt. Daarnaast stemt een vakman zijn advies af op jouw woning.
  • Correcte en luchtdichte plaatsing van de isolatie: om problemen als koudebruggen te voorkomen, is het belangrijk dat het isolatiemateriaal luchtdicht geplaatst is. Een vakman zorgt altijd voor een naadloze isolatieschil met een optimaal rendement.
  • Optimale prijs-kwaliteitsverhouding: een vakman werkt snel, maakt gebruik van de beste isolatiematerialen en koopt deze voor een lagere prijs in. Je geniet dus van een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.
  • Hoogwaardige isolatiematerialen op maat: een isolatiespecialist werkt enkel met kwalitatieve materialen en kiest ook het meest geschikte materiaal op maat van jouw situatie.
  • Verlaagd btw-tarief en verschillende premies: kies je voor een vakman? Dan kom je in aanmerking voor een premie van netbeheerder Fluvius, een overkoepelende renovatiepremie of de Totaalrenovatiebonus. Daarnaast geniet je van het verlaagde btw-tarief van 6% als je huis ouder is dan 10 jaar.

 

Prijs dakisolatie in Antwerpen

Wat is de prijs voor het laten plaatsen van dakisolatie in Antwerpen? De kosten verschillen niet zoveel per regio, maar hangen eerder af van je type dak, het gekozen isolatiemateriaal, de isolatiemethode, … Een overzicht van richtprijzen voor dakisolatie in Antwerpen:

Wat isoleren?Plaatsing van de isolatieGemiddelde prijs per m² (excl. btw, incl. plaatsing)
Hellend dakLangs binnen€ 20 - 50
Langs buiten€ 40 - 60
Plat dakLangs binnen € 25 - 40
Langs buiten€ 45 - 100

LET OP: dit zijn enkel richtprijzen. De kosten voor je dakisolatie kunnen ook verschillen van vakman tot vakman. Vergelijk daarom zeker voorstellen van dakisolatie experts actief in en rondom Antwerpen via onze gratis offerteservice. Start je aanvraag hier.

 

dakisolatie antwerpen

 

Hoe de juiste dakisolatie expert in Antwerpen kiezen?

Door offertes te vergelijken bespaar je niet alleen kosten, maar vind je ook de juiste vakman voor je project. Maar waar let je op bij het vergelijken van offertes? Enkele tips:

 

1. Check welke werken zijn inbegrepen in de offertes

Om zeker te zijn dat je niet te veel betaalt voor de werken, is het altijd aan te raden te checken wat de vakman van plan is om te doen. Zo kan het dat er werken zijn opgenomen die eigenlijk niet nodig zijn binnen jouw situatie, maar eerder een aanvullende functie hebben. Of misschien wil je bepaalde voorbereidende werken zelf uitvoeren.

 

2. Vergelijk de voorgestelde isolatiematerialen

Werkwijzen variëren van vakman tot vakman en dus verschillen soms ook de voorgestelde materialen. Check dus voor welke isolatiematerialen vakmensen kiezen en weeg de voor- en nadelen van de materialen tegen elkaar af op basis van jouw woonsituatie.

 

3. Let op de uitvoeringstermijn

Uitvoeringstermijnen wisselen van vakman tot vakman, met als gevolg dat het soms onnodig lang duurt voor je kan genieten van je dakisolatie. Leg dus zeker de uitvoeringstermijnen van de verschillende vakmannen gericht naast elkaar.

 

4. Pols naar de garantieregeling op materialen en werken

Doorgaans hanteren vakmensen een goede garantieregeling op de materialen en uitgevoerde werken. Gaat er iets mis tijdens de plaatsing? Dan neemt de vakman de eventuele extra kosten voor zijn rekening. Die garanties kunnen echter verschillen van vakman tot vakman. Je doet er dus goed aan om die termijnen grondig te vergelijken.

 

Vind een isolatiespecialist actief in jouw regio

Op zoek naar een vakman voor dakisolatie in Antwerpen? Vergelijk dan vrijblijvend voorstellen van 2 à 3 experts via onze gratis offerteservice. Zo geniet je niet alleen van een hoogwaardig eindresultaat, een lagere energiefactuur, …, maar vind je ook de beste vakman voor jouw project. Start je aanvraag via het onderstaande offerteformulier:

 

 

Vrijblijvend offertes voor dakisolatie ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via dit formulier ontvang je gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van max. 3 vakmannen actief in je buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten