Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Over Solvari

Onderdeel van het Solvari netwerk

Dakisolatie-wijzer.be maakt deel uit van Solvari. Sinds 2009 zorgt Solvari voor de beste match tussen consumenten en vakmannen voor het verbouwen en verduurzamen van woningen, bedrijven, horecazaken, ... Elke maand helpen en ondersteunen we tienduizenden consumenten uit zowel Nederland als België!

Hoe kan Solvari jou helpen?

Door een betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en informatief platform te bieden waar jij als woningeigenaar een vakman kan vinden. Heb je een grote of kleine klus in het vooruitzicht? Solvari geeft je een antwoord op al je vragen over de mogelijkheden, kosten, ... van jouw project. Wil je in contact komen met verschillende vakmannen voor gratis advies of offertes? We helpen je graag verder.

Vergelijk & vind vakmannen actief in je buurt

Op zoek naar geschikte vakmannen voor jouw klus? Vraag dan gratis & vrijblijvend tot 3 offertes aan bij ons vertrouwde netwerk van specialisten. Zo kom je vlot en eenvoudig in contact met bedrijven actief in jouw buurt. Door hun voorstellen gericht te vergelijken vind je in een handomdraai de beste match voor jouw project!

Offertes aanvragen
wijzende persoon socialmarketeer sales business development director stagiars developer senior inkoper